ردیابی اشعه سه بعدی برای انتشار رادیویی داخلی با MATLAB
در این بخش پروژه ردیابی اشعه سه بعدی برای انتشار رادیویی داخلی با روش بازتاب تصویر در نرم افزار MATLAB به همراه کامنت گذاری کدها آماده کرده ایم که این انتقال، بازتاب اولیه و ثانویه یک پرتو را تشکیل می دهد. در ادامه توضیحاتی از ردیابی اشعه یا پرتو ارائه شده و فیلم و تصاویر خروجی پروژه در محیط متلب قرار داده شده است.
ردیابی اشعه یا پرتو
عملکرد ردیابی پرتو (Ray tracing) به این شکل می باشد که از دوربین یا چشم مجازی، پرتوها تابانده می شوند و از درون پیکسل ها عبور می کند و با یکی از اجزای صحنه برخورد پیدا کرده و متوقف می گردد. با توجه به نوع شئ که پرتو با آن برخورد می کند، اتفاقاتی مثل انعکاس، انکسار، جذب و فلورسنس برای آن اتفاق می افتد. از این رو ممکن است پرتو شدت خود را در اثر انعکاس از دست بدهد و یا تجزیه شود، همینطور احتمال دارد که همه قسمت های نور را به یک یا چند جهت منعکس کند و احتمال دارد نور در درون شئ منعکس گردد و برخی یا تمامی نورها را به خود جذب کند و رنگ ها را تغییر بدهد.
عوامل اشاره شده دلیل افزایش بار کاری روش ردیابی پرتو گردیده، به این صورت که الگوریتم ردیابی پرتو برای یک پرتو بدون انعکاس نیازمند زمان زیادی نمی باشد، ولی زمانی یک پرتو به جهت های مختلف منعکس می شود یا شکسته می شود، بار کاری پرتو را بالا می برد. زمانی که تعداد این پرتوها به 40 میلیون پرتو در یک صحنه برسد، محاسبه آنها بسیار زمانبر خواهد بود. الگوریتم ردیابی پرتو یک الگوریتم مستقل است و برای هر پرتو به این شکل عمل می کند که نیازمند ارسال و دریافت اطلاعات از دیگر پرتوها ندارد و این موضوع باعث شده تا به سادگی بتوان آن را به طور توزیع شده اجرا نمود که خود موضوع توزیع شدگی باعث به وجود آمدن مسائل جدید از جمله شبکه، توازن بار و حافظه می گردد.
هیچ نظری ثبت نشده است