الگوریتم خفاش ترکیبی برای حل مساله زمانبندی پروژه با منابع محدود

  • سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶
  • بازدید ۳,۱۰۶ نفر

تصویر bat-algorithm-solve-project-scheduling-issue_1730 الگوریتم خفاش ترکیبی برای حل مساله زمانبندی پروژه با منابع محدود

الگوریتم خفاش ترکیبی (GROUPED BATS)

در این بخش دانلود رایگان مقاله الگوریتم خفاش ترکیبی برای حل مساله زمانبندی پروژه با منابع محدود را به زبان فارسی آماده کردیم که توسط محمدصادق سلیمانی اصطهباناتی و همکارانش در سال 1393 نگارش و در همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات انتشار شده است. در ادامه به چکیده و مقدمه ای از این مقاله فرا ابتکاری پرداخته و لینک دانلود رایگان آن قرار داده شده است.

چکیده مقاله

در این مقاله یک الگوریتم فرا ابتکاری که الهام گرفته شده از رفتار خفاش ها در طبیعت است، برای حل مسئله زمانبندی پروژه با منابع محدود مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش خفاش ها به دو دسته تقسیم می شوند که شامل خفاش های انتخابی و خفاش های تنبل می باشند که به همین دلیل روش (GROUPED BATS) GB نام گرفته است.

عملکرد الگوریتم خفاش ترکیبی (GROUPED BATS)

عملکرد روش ارائه شده به صورت کلی به این صورت می باشد که یک سری لیست های اولویت اولیه که همان ترتیب اجرای فعالیت های یک پروژه هستند، بوسیله حرکت دو دسته خفاش گفته شده جهت کمینه نمودن زمان اتمام پروژه بروزرسانی می گردد.

مقدمه

امروزه الگوریتم های فرا ابتکاری بسیاری که از رفتار جمعی موجودات زنده جهت حل مسئل استفاده می کنند، ارائه شده اند. نمونه هایی از آنها عبارتند از الگوریتم کلونی زنبورها، الگوریتم بهینه زنبورهای مصنوعی، الگوریتم کلونی مورچگان، الگوریتم خفاش، الگوریتم پرندگان، الگوریتم جستجوی ممنوع و الگوریتم ژنتیک مسئله ای که در این تحقیق با استفاده از الگوریتم های فرا ابتکاری حل می شود، مسئله زمانبندی پروژه با منابع محدود می باشد.

اساس کار الگوریتم GROUPED BATS

اساس کار الگوریتم مورد استفاده، رفتار خفاش ها می باشد که برخی از قانون های آنها تغییر یافته و همچنین ایده جدیدی برای انتخاب دسته ای از خفاش ها جهت جستجوی دیگر خفاش ها اطراف آنها، تحت عنوان ضریب شباهت، به الگوریتم خفاش افزوده شده است.

 

باکس دانلود
شناسه:
۱۷۳۰
صفحات:
۶
زبان:
فارسی
فرمت فایل:
PDF
اندازه فایل:
۶۷۵.۵ کیلوبایت
کتاب های مرتبط
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۲ مورد)
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    فرناز علوی یکشنبه , 19 فروردین

    سلام آموزش پیاده سازی این الگوریتم رو می خواستم اگه هست لطف کنید اطلاع بدید ممنون.

  2. تصویر آواتار کاربر 0
    suhier جمعه , 7 شهریور

    please i want the code