واترمارکینگ تصاویر با الگوریتم DWT و تکنیک LSB
در این بخش دانلود رایگان مقاله ارائه روشی جدید در واترمارکینگ تصاویر با الگوریتم DWT و تکنیک LSB آماده کردیم که به زبان فارسی نگارش شده و در قالب فایل PDF ارائه شده است. در ادامه به توضیحاتی از روش ارائه شده در این مقاله پرداخته و لینک دانلود رایگان مقاله قرار داده شده است.
معرفی مقاله و روش کار
در این مقاله یک روشی جدید در واترمارکینگ تصاویر (Image Watermarking) به کمک ضرایب تبدیل موجک گسسته (الگوریتم DWT) تصویر ارائه شده که در آن بایت های یک تصویر واترمارک از طریق روش کم ارزش ترین بیت (تکنیک LSB) و به صورت همزمان بکارگیری روش تبدیل موجک دو بعدی در داخل ضرایب تبدیل موجک زیر لایه های مختلف تصویر مورد نظر پنهان شده اند. در مرحله بعد بهترین درصد توزیع پراکنده نمودن داده های واترمارک در زیر لایه های تبدیل موجک تصویر میزبان بر اساس ابعاد مختلف تصاویر میزبان و واترمارک بدست می آید. این روال کاری با توجه به معیار های ارزیابی نسبت سیگنال به نویز (PSNR) و همچنین میانگین مربعات خطا (MSE) مورد ارزیابی قرار گرفته و با سایر مقاله های مرتبط مقایسه شده است. نتایج به دست آمده از خروجی نرم افزار MATLAB نشان می دهید که روش پیشنهادی کارایی بالاتر و بهتری داشته است.
بخش نتیجه گیری مقاله
در این مقاله نشان داده شد که هر چقدر تصویر کوچک تر باشد، توزیع واترمارک در لایه های آن بهتر صورت می گیرد و همچنین در تصاویر کوچک و حتی بزرگ تر بهتر است تا داده های واترمارک در زیر لایه های مختلف آن به صورت پراکنده توزیع شوند زیرا در صورت خرابی هر لایه باز هم می توان مقداری از تصویر واترمارک را جهت اثبات استخراج کرد. با این کار امنیت واترمارکینگ افزایش می یابد و استخراج واترمارک توسط افراد نامعتبر غیر ممکن و سخت خواهد بود و همچنین رزولوشن تصویر نسبت به دیگر حالات توزیع بالاتر می باشد.
نتایج به دست آمده از پیاده روش پیشنهادی در متلب نشان می دهند که بهترین زیر لایه جهت مخفی سازی تصویر با هر ابعادی در اولویت اول زیر لایه HH است زیرا این زیر لایه نشان دهنده ضرایب قطری می باشد و بدترین زیر لایه جهت مخفی سازی، زیر لایه LL است که بیانگر ضرایب تقریب تصویر است که با مخفی سازی در این زیر لایه باعث خرابی تصویر، پایین بودن PSNR ، رزولوشن بسیار پایین و از هم پاشیدگی تصویر می گردد. در ادامه کار خود برآنیم تا روش معرفی شده را در برابر حملات مختلف از جمله حملاتی همچون نویز گوسی، نویز فلفل نمکی، فشرده سازی تصویر، مات کردن تصویر و … بررسی کنیم.
فهرست مطالب مقاله واترمارکینگ تصاویر با الگوریتم DWT و تکنیک LSB
- چکیده
- مقدمه
- اصطلاحات و پارامترها
- نگاهی به کارهای گذشته
- تکنیک LSB
- تبدیل موجک دو بعدی
- روش جاسازی
- شرح آزمایش ها با نرم افزار MATLAB
- جاسازی تصویر واترمارک 64*64
- جاسازی تصویر واترمارک 128*128
- جاسازی تصویر واترمارک 256*256
- تحلیل نتایج و مقایسه با سایر کارهای انجام شده
- نتیجه گیری
- مراجع و منابع
هیچ نظری ثبت نشده است