شبیه سازی و مقایسه گسترش ویروس کرونا (COVID-19) با MATLAB
در این بخش پروژه شبیه سازی و مقایسه گسترش ویروس کرونا (COVID-19) در سراسر جهان با نرم افزار MATLAB را آماده کرده ایم که در ادامه توضیحاتی از معرفی این پروژه مهندسی پزشکی و داده های آن ارائه شده و فیلم و تصاویر خروجی در پروژه محیط متلب قرار داده شده است.
معرفی پروژه
این شبیه سازی یک پروژه داده کاوی و مهندسی پزشکی است که یک انیمیشن گرافیکی از نمودار ها و نقشه کشورهای درگیر تولید می کند که اپیدمی یا همه گیری و انتشار بیماری کرونا ویروس (COVID-19) را در سراسر جهان نشان می دهد و آن را به عنوان یک فایل ویدیویی ذخیره می کند. داده ها از HDX به صورت آنلاین دریافت و پردازش می شوند. این داده های ویروس کرونا (Coronavirus – 2019-nCoV) از طریق منابع مختلف تهیه می شوند که در ادامه نام آنها لیست شده اند.
منبع داده های جمع آوری شده
سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، مرکز علوم و مهندسی سیستم ها (CSSE) در JHU ، اخبار ذات الریه در سایت DXY.cn ، خبرگزاری BNO ، کمیسیون بهداشت ملی چین (NHCP) ، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین (CCDC) ، وزارت بهداشت هنگ کنگ ، دولت ماکائو ، مراکز کنترل بیماری های تایوان (TCDC) ، مراکز کنترل بیماری های ایالات متحده ، دولت کانادا ، وزارت بهداشت دولت استرالیا ، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های اروپا (ECDC) و وزارت بهداشت و درمان سنگاپور.
مجموعه داده ها با فرمت csv در data.humdata.org روزانه به روز رسانی می شود و ستون دیگری برای داده های روزهای گذشته اضافه می شود. این داده ها در برنامه به صورت آنلاین دریافت و پردازش می شوند. در نمودار های تولید شده 10 مورد از کشور هایی که بیشترین شیوع بیماری در آنها رخ داده رسم می شود. باید توجه داشته باشید که برای اجرای برنامه، سیستم شما باید به اینترنت متصل باشد تا برنامه بتواند اطلاعات را به صورت آنلاین دریافت و نشان دهد.
هیچ نظری ثبت نشده است