مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

رایگان

مطالب مرتبط

مقاله شبیه سازی سیستم مخابرات نوری فضای آزاد (FSO) مبتنی بر تکنیک LPolSK

  • دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰
  • بازدید ۱,۱۰۲ نفر

تصویر simulation-fso-system-lpolsk_4670_1 مقاله شبیه سازی سیستم مخابرات نوری فضای آزاد (FSO) مبتنی بر تکنیک LPolSK

شبیه سازی سیستم مخابرات نوری فضای آزاد (FSO) مبتنی بر روش LPolSK

در این بخش مقاله شبیه سازی سیستم مخابرات نوری فضای آزاد (FSO) مبتنی بر تکنیک LPolSK با عنوان انگلیسی Simulation research of free-space optical communication based on linear polarization shift keying modulation معرفی شده و لینک دانلود رایگان آن به همراه یک پروژه شبیه سازی مرتبط با سیستم مخابرات نوری فضای آزاد (FSO) با نرم افزار MATLAB قرار داده شده است. قابل ذکر است که این پروژه برای مقاله معرفی شده نیست و منابع دیگری دارد که فایل های آن کنار پروژه قرار دارد.

چکیده مقاله

برای انتقال داده بین مبدا و مقصد بوسیله نور عبوری از فضای آزاد، از سیستم های مخابرات نوری فضای آزاد (FSO) استفاده می شود. در این مقاله تکنیک مدولاسیون اعمال شده به نور انتشاری، تکنیک کلیدزنی تغییر برای پلاریزاسیون خطی یا LPolSK می باشد. در این مقاله یک سیستم FSO با کمک تکنیک مدولاسیون فوق و تحت شرایط آب و هوایی مختلف در نرم افزار Optisystem شبیه سازی می گردد. آنالیز عملکرد سیستم با استفاده از بررسی مقادیر حداقلی BER و فواصل ارسال متناظر با آنها با در نظر گرفتن مقادیر تضعیف مختلف انجام می گردد.

مقدمه مقاله

مخابرات نوری فضای آزاد یا Free Space Optics (FSO) قابلیت بسیاری به منظور پیاده سازی ارتباطات بی سیم دارد. این سیستم مزایای ترکیبی مختلفی همچون نرخ بیتی بالا، نرخ خطای بیتی (BER) پائین، ایمنی در برابر تداخلات الکترومغناطیسی و غیره دارد. با توجه به اینکه سیستم FSO از اتمسفر به عنوان واسط انتقال داده استفاده می کند، از این رو نسبت به تلفات اتمسفری حساس و آسیب پذیر است. این موضوع باعث می شود که سیگنال دریافتی به شدت تضعیف شده و در نتیجه، نرخ خطای بیتی بالاتر به دلیل پدیده های پخش شدگی پرتو و انحراف پرتو بوجود آید.

نور، یک موج الکترومغناطیسی می باشد که مشخصه ای برداری دارد. بنابراین تکنیک کلیدزنی تغییر جهت پلاریزاسیون، این امکان را برای ما فراهم می سازد که حالات پلاریزاسیون نور را برای مدولاسیون باینری، رمزنگاری و مدوله نماییم. اغلب الگو های پیشنهادی جهت ارسال اطلاعات در سیستم FSO به دلیل پیچیدگی با محدودیت هزینه بالا و مصرف توان بالا همراه است. در نتیجه ما از تکنیک کلیدزنی تغییر جهت پلاریزاسیون خطی استفاده می نماییم، چرا که حالات پلاریزاسیون (افقی و عمودی) تحت اعتشاشات اتمسفری مختلف، تغییر نمی یابد که این موضوع افزایش قابلیت اطمینان سیستم را در پی خواهد داشت.

 

تصویر 1
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است