قطعه بندی و ردیابی ویژگی در فایل ویدئو
در این بخش پروژه قطعه بندی و ردیابی ویژگی در فایل ویدئو را با نرم افزار MATLAB را آماده کرده ایم که شبیه سازی شده مقاله Hovering Hummingbird Automated Segmentation & Feature Tracking می باشد و حرکت یک مرغ مگس خوار شناور در هوا که در حال تغذیه از یک گل است، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته شده و پروژه ای مناسب در زمینه پردازش ویدئو می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا توضیحات، فیلم و تصاویری از چگونگی کارکرد این پروژه متلب را مشاهده کنید.
توضیحاتی در مورد پروژه
اینکه بعضی از پرندگان چگونه می توانند بر روی هوا شناور بماند همیشه برای انسان جالب بوده و توانایی شناور ماندن پرندگان کوچک در مقالات زیادی مورد مطالعه قرار گرفته و تحقیقاتی فراوانی بر روی آن انجام شده است. تکنیک های تجزیه و تحلیل تصویر با استفاده از دوربین های چندگانه روشی است که انسان ها برای بررسی این رفتار حیوانات به کار می برند. تا اینجا فهمیدید که اینگونه از تحقیقات عمدتا با استفاده از یک دوربین انجام می شود، ولی در این مقاله قصد داریم تا تحلیل تصویر را با استفاده از فایل ویدئویی از یک دوربین انجام دهیم تا محاسبات دو بعدی سینماتیک انجام شود. برتری که این روش دارد این است که فیلم هایی که با سرعت بالا و تنها با یک دوربین از پرندگان کوچک گرفته شده است نیز، هنوز هم می تواند مورد تحلیل قرار گیرد و همچنین انجام تنظیمات پیچیده مجدد و کالیبراسیون هم دیگر لازم نیست.
روش استفاده شده در مقاله
روشی که در این مقاله استفاده شده ترکیب کردن چند تکنیک پردازش تصویر متفاوت و نتیجه نهایی چند منظوره شامل قطعه بندی، محاسبه کردن فرکانس فلپینگ و همچنین ردیابی نقاط بر روی یک مرغ مگس خواری که در حال تغذیه در هوا است. پرواز سریع و شناور ماندن در هوا خصوصیاتی هستند که بدن مرغ های مگس خوار به آن ها مجهز شده است و مطالعات قبلی این رفتار را از تحلیل تصویر برای تجزیه و تحلیل سینماتیک حرکت آنها استفاده کرده اند. با وجود همه چیز هایی که گفته شد، این مطالعات برای کسانی که از دوربین های متعدد برای مشخص کردن حرکت استفاده می کنند مفید، بوده است. مواردی که در این ویدیو مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است عبارت است از قطعه بندی تصویر، ردیابی نقطه، تشخیص فرکانس بال زدن، شناسایی حرکت پس زمینه و اندازه گیری زاویه.
مقالات قبلی مرتبط با این موضوع
تکنیک هایی نظیر کاهش نرمال شده و میانگین تغییر، تکنیک هایی هستند که در مطالعات قبلی مربوط به قطعه بندی استفاده شده اند. تکنیک هایی که گفته شد نیاز به تغییراتی در شدت تصویر محدود در مناطق مورد نظر دارند. استفاده از این روش مناسب کار و اهداف ما نخواهد بود، زیرا بعضی از فیلم های مورد نظر دارای نور پس زمینه هستند، تمام سطح پرنده ها عمدتا یکنواخت است، به همین علت تکنیک های ردیابی نقطه محدود می شوند.
پروژه قطعه بندی و ردیابی ویژگی باید بهش فیلم بدیم تا کار کنه یا اینکه ورودی رو از دوربین میگیره؟
ورودی باید به صورت فیلم باشه تا قطعه بندی و ردیابی صورت بگیره
سلام. من یک فیلم دارم که میخوام از توش، تابع حرکت یک جسم رو دربیارم. در فضای 2 بعدی چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟